The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

ДИЗАЈН И СПЕКТАР


ПОДПРОЗОРСКИ ДАСКИ

 • Разновиден декор – едноставно одржување, долговечност и индивидуалност

  Идеално дополнување на сите прозорски системи се нашите подпрозорски даски кои се лесни за одржување. Подпрозорската даска наоѓа примена како во новогрдаба така и во објекти кои подлежат на реновирање.

  Подпрозорската даска ги спојува во едно разновидниот декор и лесното одржување, за секој стил на уредување. Со различните димензии од 100 до 650 mm може да се примени во скоро сите ситуации на монтажа.

  • Расположиви димензии: 100 mm - 650 mm
  • Ширина: 40 mm
  • Дебелична на површината: 20 mm
  • Макс.должини на монтажа до 3 m
  • Постојаност на температура: -30 °C до +60 °C
  • Одлична изолација
  • Тешко запаливо
  • Површински слој: постојан на огреботини,влијанија од светлина
  • Стабилна форма
  • Отпорен на влага и топлина
  • Подобен за трајни оптоварувања +60 °C
  • Лесен за одржување и постојан на многу средства за чистење
  • Самосогорувачки
  • Производ кој се рециклира
  • Одлична изолација
  • Лесна обработка со вообичаените алати
 • Богата програма за индивидуални желби:

  • Подпрозорски даски во различни димензии и во боја на природен камен или дрво
  • Ширина: 40 mm
  • Во комбинација со сите системи од пластика, дрво и алуминиум.
  • Едноставна монтажа во спој со РЕХАУ прозорските системи со специјални навртки како во новоградби така и при реновирање.
 

ДЕКОРИ

 • Поголема индивидуалност за прозорците, вратите, ролетните и капаците

  Декорите овозмужуваат  да се истакне бојата на прозорците и вратите  – како во внатрешниот така и на надворешниот дел. За таа цел достапни се околу 40 декори со боја на дрво и уникатни декори. Декорите можат да се направат од едната или од двете страни во зависност од индивидуалните барања.

      Нашите декор фолии нудат највисок квалитет:

  • Постојаност на временски  услови
  • Отпорни на влијанијата на животната средина
  • Едноставна нега и одржување
  • Висока постојаност на бојата
  • Кај прозорци, влезни врати и балконски врати, ролетни и капаци од РЕХАУ профилните системи
  • Внатрешно и надворешно каширање (можни се и различни декори)
  • Само внатрешно каширање
  • Само надворешно каширање
  • 8 стандардни декори
  • 31 нестандардни декори
  • Рапави и мазни површини
 

ЛАКИРАЊЕ

 • Со над 170 RAL-бои секое барање станува реалност

  За лакирање на прозорските профили на располагање ви стојат над 170 – RAL бои. На тој начин вашите желби ќе станат реалност и може на пример да се прилагодат на постоечките елементи како алуминиумски врати. Лакирањето може да се врши од надворешната, од внатрешната страна, или пак од двете страни.

  Со нашето Acyrl II-лакирање може да се спроведат скоро сите решенија за разлика од многу други процеси на боење како на пример коекструзија. 

  • Мат или сјајна површина, лесна за одржување
  • Постојаност на временски услови
  • Постои можност и за премачкување со проѕирен лак за максимална заштита на површината и  задржување на бојата
  • Исполнување на  EU-Dekopaint- стандардите
  • Сите предности на пластичните прозорци и врати (како топлинска и звучна изолација и заштита од кражба) остануваат исти и по лакирањето
  • Можно е лакирање на сите РЕХАУ профили, со гаранција од производителот
  • Над 170 RAL-бои стојат на располагање – практично нема неостварени желби
  • Докажан квалитет врз основа на 3 годишното искуство во лакирањето на прозорските профили
  • Испорака и во мали количини
  • ГЕНЕО:
   Можно е надворешно лакирање
  • Еуро Дизајн 86 плус:
   Можно е надворешно лакирање
  • Брилант Дизајн:
   Можно е внатрешно и надворешно лакирање или двострано вклучувајќи ги сите видливи површини
  • Еуро - Дизајн 70:
   Можно е внатрешно и надворешно лакирање или двострано вклучувајќи ги сите видливи површини
  • Над 170 RAL-бои
  • Мазна, сјајна површина
  • Со RAL-боите (бои по стандарди) прозорците и вратите се прилагодуваат на постоечките елементи  
  • Надворешно лакирање, внатрешно и двострано (можни се различни лакирања)
  • Само внатрешно лакирање
  • Само надворешно лакирање
  • Двострано лакирање на сите видливи површини
  • Можно е различно надворешно и внатрешно лакирање
  • Можно е различно лакирање на рамот и крилото
  • Дихтунзите не се лакираат

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com