The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

ДЕКОРИ

 • Поголема индивидуалност за прозорците, вратите, ролетните и капаците

  Декорите овозмужуваат  да се истакне бојата на прозорците и вратите  – како во внатрешниот така и на надворешниот дел. За таа цел достапни се околу 40 декори со боја на дрво и уникатни декори. Декорите можат да се направат од едната или од двете страни во зависност од индивидуалните барања.

      Нашите декор фолии нудат највисок квалитет:

  • Постојаност на временски  услови
  • Отпорни на влијанијата на животната средина
  • Едноставна нега и одржување
  • Висока постојаност на бојата
  • Кај прозорци, влезни врати и балконски врати, ролетни и капаци од РЕХАУ профилните системи
  • Внатрешно и надворешно каширање (можни се и различни декори)
  • Само внатрешно каширање
  • Само надворешно каширање
  • 8 стандардни декори
  • 31 нестандардни декори
  • Рапави и мазни површини

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com