The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

ПОДПРОЗОРСКИ ДАСКИ

 • Разновиден декор – едноставно одржување, долговечност и индивидуалност

  Идеално дополнување на сите прозорски системи се нашите подпрозорски даски кои се лесни за одржување. Подпрозорската даска наоѓа примена како во новогрдаба така и во објекти кои подлежат на реновирање.

  Подпрозорската даска ги спојува во едно разновидниот декор и лесното одржување, за секој стил на уредување. Со различните димензии од 100 до 650 mm може да се примени во скоро сите ситуации на монтажа.

  • Расположиви димензии: 100 mm - 650 mm
  • Ширина: 40 mm
  • Дебелична на површината: 20 mm
  • Макс.должини на монтажа до 3 m
  • Постојаност на температура: -30 °C до +60 °C
  • Одлична изолација
  • Тешко запаливо
  • Површински слој: постојан на огреботини,влијанија од светлина
  • Стабилна форма
  • Отпорен на влага и топлина
  • Подобен за трајни оптоварувања +60 °C
  • Лесен за одржување и постојан на многу средства за чистење
  • Самосогорувачки
  • Производ кој се рециклира
  • Одлична изолација
  • Лесна обработка со вообичаените алати
 • Богата програма за индивидуални желби:

  • Подпрозорски даски во различни димензии и во боја на природен камен или дрво
  • Ширина: 40 mm
  • Во комбинација со сите системи од пластика, дрво и алуминиум.
  • Едноставна монтажа во спој со РЕХАУ прозорските системи со специјални навртки како во новоградби така и при реновирање.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com