The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

REHAU EURO - ДИЗАЈН 86

 • 86 mm-економичен систем за одлична топлинска изолација

  Големата длабочина на вградување на овој систем од 86 mm овозможува примена на трослојно застаклување од сите високоефикасни изолациони стакла.

  Дополнително повеќекоморната техника го користи воздухот како медиум за изолација.

  Многубројните форми, бои, декори, дизајнирани крила овозможуваат индивидуални обликувања на прозорецот.

  • Длабочина на вградување: 86 mm / преклопен дихтунг
  • Број на комори: 6 комори
  • Топлинска изолација: Uf до 1,1 W/m²K
  • Звучна изолација до Rw,P= 46 dB
  • Заштита од кражба: до класа на отпор 3
  • Пропустливост на воздух: 4 (EN 12207)
  • Заштита од поројни дождови: 9A (EN 12208)
  • За нискоенергетски куќи и реновирање на стари градби
  • Одлична можност за заптивање со интелигентната геометрија на профилот и челичното армирање.  
  • Широчина на видливост од 115 мм за оптимално навлегување на светлина
  • Голема длабочина на фалца од 66 мм за изведба на тројно застаклување
  • High Definition Finishing-површина (HDF): висококвалитетна, мазна и лесна за одржување.
  • Еколошки производ, а со тоа и можност за рециклирање
  • Реализирање на голем број архитектонски можности преку индивидуални форми, на пр. кружен, триаголен прозорец како и коси и испакнати дизајни за прв пат со полно армирање.
  • Разновидни можности на дизајн со различни бои и декор фолии како и со лакирање или алуминиумски обвивки
  • Светло сивите дихтунзи ги нагласуваат белите профили а црните дихтунзи ги нагласуваат  профилите во боја
  • Елегантна оптика преку закосени делови од 20° и 5 мм надворешни агли

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com