The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

СИСТЕМ ЗА ВЛЕЗНИ ВРАТИ


REHAU EURO - ДИЗАЈН 70
 •  Докажан систем со длабочина на вградување 70 mm

  Критериумите за влезните врати се високи. Брилант Дизајн ги исполнува критериумите како во однос на топлинска изолација така и во однос на звучната изолација и заштита од кражба. Со тоа влезната врата од Брилант дизајн постигнува класа на отпор 3.

  • Длабочина на вградување: 70mm / преклопен дихтунг
  • Број на комори: 4 комори во крилото, 5 комори во рамот
  • Звучна изолација до Rw,P = 40 dB
  • Заштита од кражба до класа на отпор 3
  • Пропустливост на воздух: Класа 3 според EN 12207
  • Заштита од поројни дождови: до класа 9A според EN 12208
  • 2 Нивоа на дихтунзи во областа на прагот
  • Специјален праг
  • Висока стабилност овозможена од големите челични армирања
  • Примена на екструдирани аголни спојници за висока стабилност
  • Кос фалц во рамката за полесно чистење
  • Зголемена сигурност преку заштитен жлеб за клучеви.
  • High Definition Finishing- површина(HDF): висококвалитетна, мазна  и лесна за одржување
  • Еколошки производ, со тоа и можност за рециклирање
  • Влезни области на староградби со енергетски оптимирано реновирање
  • Новоградби и нискоенергетски куќи
  • Еднокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, со фиксен страничен дел.
  • Двокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, влезни врати со горни светла
  • Најразлични изведби на конструкции на влезни врати
  • Разновидни можности на дизајн со различни бои и декор фолии како и со лакирање или алуминиумски обвивки
  • Светлосивите дихтунзи ги нагласуваат белите профили
  • Елегантна оптика преку  закосени делови од 20°
 

REHAU GENEO
 • Енергетска ефикасност и дизајн

  Влезната врата не е само влезна област – туку и клучна точка за изгледот на куќата. Затоа најдобрата енергетска ефикасност, дизајнот, комфорот и долготрајноста имаат одлучувачка улога при изборот. Токму овие карактеристики благодарение на високотехнолошкиот материјал РАУ –ФИПРО ги има во системот за влезни врати ГЕНЕО.

  Посебен впечаток даваат скриените окови кои може да се реализираат ексклузивно само со ГЕНЕО профилите

  • Длабочина на вградување: 86 mm / систем со 6 комори
  • Топлинска изолација  Uf = 0,75 W/m²K
  • Ги исполнува моменталните и идните  EnEV-стандарди
  • РАУ ФИПРО, материјал со влакнесто врзување, IVS (интегриран систем за појачување)
  • Заштита од кражба до класа на отпор 2 без челик при најдобра топлинска изолација
  • Алуминиумски праг според DIN 18024, 18025 и 18040 со висина од 20 mm
  • Одлична стабилност со високо технолошки материјал РАУ-ФИПРО
  • Одлична изолација, перфектен дизајн, комфор и долговечност
  • Заштита од кражба
  • Ги исполнува критериумите за градба без бариери
  • High Definition Finishing-површина (HDF): висококвалитетна, мазна и лесна за одржување.
  • Еколошки производ, а со тоа и можност за рециклирање
  • Енергетска ефикасност до совршенство – со ГЕНЕО ПРОГРАМАТА (прозорци, влезни врати, подигачко – клизни врати) добивате одлична изолација .
  • Влезни области на староградби со енергетски оптимирано реновирање
  • Новоградби и нискоенергетски куќи
  • Еднокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, со фиксен страничен дел.
  • Двокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, влезни врати со горни светлс
  • Најразлични изведби на конструкции на влезни врати
  • Ексклузивно само во РЕХАУ: Можност за скриени окови за совршен изглед и лесно одржување.
  • Разновидни можности на дизајн со различни бои и декор фолии како и со лакирање или алуминиумски обвивки
  • Скоро беспрекорен дизајн со најразновидните исполни за врати и застаклувања до  53 mm дебелина.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com