The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

REHAU EURO - СИСТЕМ ДИЗАЈН 70

 •  Докажан систем со длабочина на вградување 70 mm

  Критериумите за влезните врати се високи. Брилант Дизајн ги исполнува критериумите како во однос на топлинска изолација така и во однос на звучната изолација и заштита од кражба. Со тоа влезната врата од Брилант дизајн постигнува класа на отпор 3.

  • Длабочина на вградување: 70mm / преклопен дихтунг
  • Број на комори: 4 комори во крилото, 5 комори во рамот
  • Звучна изолација до Rw,P = 40 dB
  • Заштита од кражба до класа на отпор 3
  • Пропустливост на воздух: Класа 3 според EN 12207
  • Заштита од поројни дождови: до класа 9A според EN 12208
  • 2 Нивоа на дихтунзи во областа на прагот
  • Специјален праг
  • Висока стабилност овозможена од големите челични армирања
  • Примена на екструдирани аголни спојници за висока стабилност
  • Кос фалц во рамката за полесно чистење
  • Зголемена сигурност преку заштитен жлеб за клучеви.
  • High Definition Finishing- површина(HDF): висококвалитетна, мазна  и лесна за одржување
  • Еколошки производ, со тоа и можност за рециклирање
  • Влезни области на староградби со енергетски оптимирано реновирање
  • Новоградби и нискоенергетски куќи
  • Еднокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, со фиксен страничен дел.
  • Двокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, влезни врати со горни светла
  • Најразлични изведби на конструкции на влезни врати
  • Разновидни можности на дизајн со различни бои и декор фолии како и со лакирање или алуминиумски обвивки
  • Светлосивите дихтунзи ги нагласуваат белите профили
  • Елегантна оптика преку  закосени делови од 20°

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com