The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

АЛМИНИУМСКИ ПРОИЗВОДИ


СИСТЕМИ ЗА ПРОЗОРИ И ВРАТИ

  • Albio 108 комбинира лесна тежина на профили и одлично одговара.
  • Функционалност и висока вредност за парите.
  • Albio 108 се состои од три различни профилот на обрасци (рамни, овална и класичен) задоволување на индивидуалните преференци.
  • Апликации: врати, прозорци, магазин фронта. Фиксна, закосување, проектирање, итн...
  • Albio 109 се базира на најнова технологија за прозорци, како и на највисоки градежни стандарди.
  • Albio 109 е специјално дизајнирана да понуди апсолутна топлина заштита од ладно и звучна изолација.
  • Со голема завршница Albio 109 вклучува два различни профила од моделите (овална и класичен) кој нуди одличен естетски резултат.
  • Апликации: врати, прозорци, магазин фронта. Фиксни, закосување и пак, закосување и слајд, проектирање, итн...
 

ШИБЕР ВРАТИ И ПРОЗОРИ

  • Albio 225 нуди висока изолација, перформанси благодарение на термо-кршечки систем - дури и на интензивни временски услови.
  • На појас и рамка на профили доаѓаат со 24mm полиамид барови.
  • Со 38mm појас ширина, системот нуди одлична термичка изолација. А посебна карактеристика на системот е опција за вградување на нерѓосувачки челик, во профит на профилот за поголема функционалност и издржливост. Неговиот дизајн вклучува две различни модели, рамен и овален.
  • Апликации: прозори, балконски врати, последователни или вградени, итн...
 • Во изработка ...
 

АЛМИНИУМСКИ КЛОМАРНИЦИ

 • Комарникот се намотува како ролетна во кутијата, од каде е и називот Ролокомарник. Изработен е од високо квалитетен Алуминиум, со тоа има и долг век на траење. Го има во повеќе бои според RAL карта. Едноставно управување, клик систем, комарникот се потегнува надолу со помош на рачките поставени на завршната ламела и во долна крајна позиција сам се закачува, доколку сакаме да се собере ја притискаме завршната ламела комарникот се откачува и лесно се подигнува.
 • Изработен е од алуминиумски профили со димензии 25мм х 17мм споени со пвц спојки кои формираат рамка на која се става мрежа од фиберглас и истата се затега со соодветна гума. Се вградува директно на прозорската рамка. По потреба лесно се демонтира и монтира.
 • Изработен од алуминиумска каса и крило на кое е прицврстена мрежа од фиберглас со помош на соодветна гума. Крилото е прикачено на шарки при што во едната шарка има вграден федер кој служи за самозатварање на комарникот, и истотака има и магнет кој го држи крилото во затворена положба. Истиот го има во повеќе бои.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com