The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

ШИБЕР ВРАТИ И ПРОЗОРИ

    • Albio 225 нуди висока изолација, перформанси благодарение на термо-кршечки систем - дури и на интензивни временски услови.
    • На појас и рамка на профили доаѓаат со 24mm полиамид барови.
    • Со 38mm појас ширина, системот нуди одлична термичка изолација. А посебна карактеристика на системот е опција за вградување на нерѓосувачки челик, во профит на профилот за поголема функционалност и издржливост. Неговиот дизајн вклучува две различни модели, рамен и овален.
    • Апликации: прозори, балконски врати, последователни или вградени, итн...
  • Во изработка ...

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com