The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

АЛМИНИУМСКИ КЛОМАРНИЦИ

  • Комарникот се намотува како ролетна во кутијата, од каде е и називот Ролокомарник. Изработен е од високо квалитетен Алуминиум, со тоа има и долг век на траење. Го има во повеќе бои според RAL карта. Едноставно управување, клик систем, комарникот се потегнува надолу со помош на рачките поставени на завршната ламела и во долна крајна позиција сам се закачува, доколку сакаме да се собере ја притискаме завршната ламела комарникот се откачува и лесно се подигнува.
  • Изработен е од алуминиумски профили со димензии 25мм х 17мм споени со пвц спојки кои формираат рамка на која се става мрежа од фиберглас и истата се затега со соодветна гума. Се вградува директно на прозорската рамка. По потреба лесно се демонтира и монтира.
  • Изработен од алуминиумска каса и крило на кое е прицврстена мрежа од фиберглас со помош на соодветна гума. Крилото е прикачено на шарки при што во едната шарка има вграден федер кој служи за самозатварање на комарникот, и истотака има и магнет кој го држи крилото во затворена положба. Истиот го има во повеќе бои.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com