The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

РОЛЕТНИ

 • Системи на ролетни за стара и новоградба

  Реновирање на стари градби или новоградба, Комфорт Дизајн плус ги исполнува критериумите за заштита од сонце, насилно влегување, од светлина и инсекти. Трите големини на кутии за ролетни 155 mm, 195 mm и 195 mm се подобни за реновирање на стари градби како резултат на компактната монтажа, додека кутијата со големина од  245 mm се применува за поголеми елементи за прозорци и врати во новоградба.

  • Компатибилен со прозорските системи кои ги има на пазарот од дрво, пластика и алуминиум  
  • Димензиониран за длабочина на рам 58 - 90 mm
  • Топлинска изолација: U < 0,85 W/m²K
  • Звучна изолација до  Rw,P= 42 dB
  • Големини на кутии 155, 195, 195 универзални и  245 mm
  • Висини на елементи до 1,5 m кај големина на кутија 155 mm
  • Висини на елементи до 2,7 m кај големина на кутија 195, 195 универзални и 245 mm
  • Големини на кутии 195 универзални и 245 по избор со капак за ревизија  кој се отвара надоле  а со тоа и можност за полесно чистење
  • Опремување по избор со примена на гуртни, курбли или електромотори.
  • Вистинско решение за висини до 2,7 метри во новоградби и староградби
  • Интегриран комарник (од прозирна мрежа ) за големини на кутии 195, 195 универзални и 245
  • Големини на кутии 195 универзални и 245 по избор со капак за ревизија  кој се отвара надоле  а со тоа и можност за полесно чистење
  • Кос профил кој ја води влагата нанадвор
  • Разновидни можности на дизајн со различни бои и декор фолии
  • Лакирање со над 170 RAL-бои

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com