The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Фирмата Ал Пан ДООЕЛ е основана 2000 год. во Штип и успешно работи на просторите на Р.Македонија и на бившите југословенски простори во областа на изработка и поставување на Алуминиумска и ПВЦ дограма.

Нашата фирма има учествувано во многу проекти како што се: Стадионот на Будучност во Црна Гора; Зградата на Нова Македонија во Скопје; Бензински помпи Лук Оил; Станбено-деловен објект на Адора Инженеринг-Скопје; Станбено-деловен објект на Оаза - Штип; Станбено-деловен објект Дом Инвест Груп - Штип; Хотел Вила Парк - Струмица; Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип (Рударско-геолошки факултет, Педагошки факултет, Економски факултет, факултет за Музичка академија, Медицински факултет сите именувани во Штип, Машински факултет - Виница, Замјоделски факултет - Кавадарци, и.т.н) Судски Совет - Скопје, МВР - Скопје, Енерго проект - Белград, Зграда Рибница - Подгорица, Маркети MAXI - Бар, Гимназија - Подгорица и.т.н.

Нашата мисија е и понатамошно зголемување на квалитетот и квантитетот на хумани ресурси, машини и логистика со цел за брз и ефикасен одговор на барањата на нашите клиенти.

 

Нашата визија е создавање на мир и конфорт во деловниот простор на нашите клиенти.

 

 

Ал Пан - За мир во вашиот дом!

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com